Fun and free Forum!


  Правилата във форума

  Share
  avatar
  Interesting
  Admin

  Брой мнения : 3
  Join date : 21.04.2010
  Age : 21

  Правилата във форума

  Писане  Interesting on Сря Апр 21, 2010 6:14 am

  Следните права влизат в сила веднага щом влезете във форума, те трябва да се спазват в противен случай неспазването им може да доведе до заключване на темата ви или до изтриване на вашият акаунт:
  1. Моля използвайте търсачката във форума преди да пуснете нова тема. Това помага за да имате общ поглед в/у нещата и за да не карате потребителите да отговарят на едни и същи въпроси по 2-3 пъти. В допълнение на това, ако вече е писано по темата, която вие желаете да пуснете е възможно да намерите отговор на своят въпрос без да се налага да чакате.

  2. Използвайте FAQ! Там можете да намерите директни отговори на вашите въпроси.


  3. Също така моля използвайте "Помощ" и допълнителните хелпове в играта, които са подредени изчистено, и ще отговорят на голяма част от вашите въпроси.


  4. Една тема е достатъчна! Не пускайте една и съща тема във всички форуми, повечето потребители ще се възмутят, ако открият една и съща ваша тема във всички раздели на форума, за това ако искате да получите конкретен отговор, внимателно подберете мястото за вашата тема.


  5. Използвайте описателни заглавия! Може вашето желание да намерите отговор да е голямо, но заглавия като "помощ" или "нуждая се от бърз отговор" няма да ви помогнат много. С добро заглавие потребителите биха ви обърнали повече внимание.

  6. Цветовете са забранени! Имате право да използвате само един цвят в постовете си. Можете да подчертавате определени пасажи или думи, но не и да ползвате много различни цветове.


  7. Предържайте се към темата на съответният пост, пишете колкото искате по темата, но не се отпускайте в много излишни подробности, и не се отклонявайте от основната тема.


  8. Без спам! Не пускайте отговори съдържащи само по една, две думи, или пък емотиконка, ако нямате какво да кажете просто не пишете.

  9. Обидите са забранени. Можете да водите дълги дискусии, като трябва да се съобразявате с правата и мненията на останалите участници. Това увеличава доброто мнение спрямо вас и възможноста за приятелски реакции отстрана на другите потребители. Няма да се допускат обидни спорове във форума.

  10. Спазвайте препоръките на Модераторите и Админите.


  11. Няма нужда вие самите да определяте правилата, ние се грижим за това.

  12. Модераторите не са недостижими. Ако смятате че сте наказан неправилно, спокойно можете да се обърнете до Модератор или Администратор по отношение на своят въпрос, и ще ви бъде отговорено с достоверно лично съобщение. Ако модератор се държи не както трябва и срещу правилата или използва своята позиция за собственни разправи, той също трябва да си понесе последствията. Затова никой не трябва да се чувства пренебрегван

  13. Salvatori clause: Ако една от тези точки не е валидка, тогава всички останали точки запазват правноста си. Тези правила могат да бъдат променяни с времето. Вие сте длъжни сами да проверявате за подобни промени в правилата. Оправдания като "Не знаех" са неприемливи. Вие сами носите отговорност за своите изявления.

   В момента е: Вто Дек 11, 2018 4:42 pm